Daniela Öhman ja LP kaksivuotiseen sopimukseen

LP Kangasalan liigajoukkue on kiinnittänyt rivistöönsä lupaavan 184-senttisen keskipelaajan Daniela Öhmanin. Vasta 17-vuotias Öhman vahvistaa Kangasalan keskipelaajaosastoa kahden vuoden sopimuksella. Hänen pelaajasopimuksensa on seitsemäs Kangasalle kaudelle 2014–15.

Öhman pelasi edellisellä kaudella pääasiassa Ylöjärven Ryhdin ykkössarjajoukkueessa ja sen lisäksi liigaa peräti kahdessa joukkueessa, Kangasalla sekä Kuortaneella. Alkuvuodesta pelatussa B-tyttöjen aluemestaruusturnauksessa Öhman voitti lounaisen alueen joukkueessa kultaa ja valittiin turnauksen All Star -pelaajiin.

LP Kangasalan valmentaja Tuomas Alatalo on innoissaan sopimuksesta nuoren lupauksen kanssa.

– Daniela Öhman on yksi lahjakkaimmista keskipelaajista ikäluokassaan. Hän on tunnollinen harjoittelija, jolla on pitkäjänteisellä työllä eväät mihin vain. Hienoa saada Tampereen seudun juniorimyllyn pelaaja liigakentille, Alatalo toteaa.

Öhman on Kalevan Lentopallon kasvatti ja taistelee paikasta tyttöjen maajoukkueessa, joka pelaa syksyllä Tampereella järjestettävissä 19-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoissa.