Luopioisiin parempi rantalentopallokenttä

Luopioisten uimarantaan saatiin samalla uutta hiekkaa, kun rantalentopallokentän vanha hiekka levitettiin siihen.

Luopioisten uimarantaan valmistui kesäksi uusi rantalentopallokenttä. Vanhan kentän kovettunut hiekka leviteltiin kaislikoituneeseen rantaan, johon saatiin lisää uintitilaa ja leveämpi lähtöalue kesän kohonkohtaan, Kukkia triathloniin.

Rantalentopallokentän pohjalle levitetty kivikerros pitää kentän pohjan kuivana salaojan tapaan. Kivien ja hienon pintakerroksen väliin levitettiin eristematto, jonka ansiosta hieno hiekka ei tuki kivien koloja.

Luopioisten uimaranta leveni, kun rantalentopallokentän vanhaa hiekkaa levitettiin kaislikkoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?