Teknisille ja sosiaalipalveluille haettiin uudet paikat

Asbestilöydös kunnanvirasto kakkosen tiloissa aiheuttaa uudelleenjärjestelyjä Kangasalan kunnan teknisissä ja sosiaalipalveluissa. Koska Urheilutien tilat ovat toistaiseksi poissa käytöstä, aikuissosiaalityön ja toimeentulotuen asiakaspalvelu ovat siirtyneet Kuohunharjuntie 9:n virastotalolle. Näissä tiloissa ne toimivat tiistaihin 10.6. asti, ja keskiviikosta alkaen sosiaalipalvelut – mukaan lukien sosiaalityöntekijät ja lastenvalvoja – siirtyvät Pikkolan koululle Finnentielle. Siihen asti sosiaalityöntekijät ovat tarvittaessa yhteydessä ajanvarausasiakkaisiin.

Tekniset palvelut, kuten rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu ja kaavoitus, toimivat vielä ensi tiistain teknisellä varikolla paloaseman tiloissa Kaarina Maununtyttären tiellä. Keskiviikosta 11.6. lähtien teknisten palveluiden asiakkaat otetaan vastaan Kangasalan lukiolla Finnentiellä.