Pirkkahalli täyttyy Jumalan valtakunnan etsijöistä

Jehovan todistajat järjestävät vuotuisen aluekonventtinsa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa kahtena peräkkäisenä viikonloppuna kesäkuun lopussa. Konventit ovat kolmipäiväisiä ja niihin on vapaa pääsy. Ensimmäinen niistä alkaa perjantaina 20. kesäkuuta kello 9.20.

Suomessa järjestetään kaikkiaan seitsemän konventtia viidessä eri kaupungissa. Lisäksi Jehovan todistajat järjestävät kansainvälisiä konventteja, jotka keräävät yhteensä miljoonia osallistujia.

Jehovan todistajat kutsuvat parhaillaan henkilökohtaisesti kaikkia Pälkäneen alueen ihmisiä osallistumaan konventteihin, joiden pääsisältönä on Raamatun selittäminen ja Jumalan valtakunnasta kertominen. Konventissa korostetaan perhearvoja ja sitä, miten Raamatun periaatteet auttavat selviytymään elämän huolista. Vuoden ohjelman teema on ”Etsi jatkuvasti ensin Jumalan valtakuntaa”.