Vankilapastori Eero Koskela Pälkäneellä

Sunnuntaina  29.6 Pälkäneen kirkon  iltamessussa kello 18 saarnaa Pälkäneelläkin pappina hetkenaikaa toiminut vankilapastori Eero Koskela. Messun jälkeen kirkkokahvilla hän kertoo uusimmasta kirjastaan Näky toteutuu.

Eero Koskelan tarina on kertomus siitä, miten sydämen vallannut näky yhdessä persoonallisen lahjakkuuden ja tinkimättömän työn kanssa voi auttaa saavuttamaan mahdottomalta tuntuvan päämäärän. Tie vankilakierteestä teologisen tiedekunnan kautta vankilapapiksi on henkeäsalpaava kertomus.

Kirja kertoo aidon Jumalan kosketuksen seurauksista ihmisen elämässä. Kirja on jatko vankilan sellissä tapahtuneelle Jumalan kohtaamiselle. Kirjan sanoma on, miten sydämessä syntynyt usko Jumalaan toimii käytännön elämässä. Kirja kertoo konkreettisesti, miten Eeron halu tehdä yhteistyötä Jumalan kanssa on tuonut hänen elämäänsä myös menestyksen avaimet.

Eeron ahkerointi rikoksen poluilla vei hänet täydellisen perikadon partaalle. Uudessa elämässä hänen ponnistelunsa Jumalan siunaamana ovat tuoneet mukanaan menestyksen ja siunauksen.