Kuntoilu: Lentopallo huoltaa kesäkuntoa

”Hilpeää meininkiä, eikä verissä päin menoa!”

-Meidän peleihin on kaikkien helppo tulla, ja vaikka ei osaisi vielä mitään, niin sekään ei ole esteenä, Juha-Pekka Pettersson kertoo.

Mitä? 

– Kuhmalahden Kisan kuntolentopalloa pelataan kesällä ulkona.  Kaikki pelaamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Ikäjakauma meillä on 12-vuotiaasta aina eläkeikään asti, kuntolentopalloilija Juha-Pekka Pettersson kertoo.

Missä?

– Meillä on hyvä pelikenttä Vehkajärven Touhulan kentällä, Pettersson kertoo.

Milloin?

– Me pelaamme joka kesäsunnuntai säiden mukaan. Aloitamme seitsemältä ja pelaamme noin kaksi tuntia, joskus pidempäänkin. Koska kesän säistä ei aina tiedä, me käytämme hyväksi nykytekniikkaa peli-iltoja sovittaessa. Olemme luoneet helppokäyttöiseen WhatsApp -pikaviestisovellukseen ryhmän, jonka avulla saa nopeasti tiedon kuka pääsee paikalle. Tällöin ei tule kenellekään turhia kertoja. Se on toiminut tosi hyvin, Pettersson kertoo.

Mikä on parasta?

– Meillä on joka kerta hilpeää meininkiä, eikä mitään verissä päin menoa. Kuntolentopallo on hyvää kuntoilua ja tosi mukavaa yhdessä oloa. Meidän peleihin on kaikkien helppo tulla, ja vaikka ei osaisi vielä mitään, niin sekään ei ole esteenä, Pettersson kiteyttää.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?