Ilmaisia neuvoja

Kesä huipentuu moniin tapahtumiin, matkoihin, piiloutumiseen kesämökeille ja näyttäytymiseen terasseilla. Vanhoista kokemuksista voin kuitenkin muistuttaa, että myös loppukesään sisältyy vaaroja. Niitä meidän on pyrittävä välttämään, jotta tätä ajanjaksoa seuraava syyskierros sujuu iltojen pimetessä suotuisten tähtien alla.

Jos menet retkelle, varo ettei muurahaisia ryömi telttaan.

Kyyn iskiessä reagoi nopeasti nauttimalla kyytabletteja, aikuiset kolme tablettia kerralla. Punkki on hyvä ottaa pihdeillä haavasta ja hankkia terveyskeskuksesta antibiootteja, ei antioksidantteja.

Varmista auton renkaitten riittävä kulutuspinta, jotta vältyt vesiliirrolta. Säännöt eivät koske kottikärryjä, sillä asian käsittely on EU:ssa kesken.

Jos et voi välttyä auringon ottamiselta, huolehdi, ettei käyttämäsi voide ole vanhentunut.

Älä syö liikaa. Erityisen lihottavia ovat marsipaanipullat. Varo nestehukkaa.

Älä heitä virveliä läheistesi lähellä. Viehe voi osua silmään. Pese kätesi mato-onginnan jälkeen.

Älä masennu, vaikka jalkapalloilun MM-kisat ovat takanapäin.

* * *

Yleisradio näyttää lähitulevaisuudessa 170 erityisesti naisille kohdistettua ohjelmaa.

Mies! Mikäli taloudessasi asuu nainen, anna hänen katsoa ja kuunnella kaikki nuo ohjelmat, siltä varalta, että hankit itsellesi jääkiekkoliigan katsojakortin.

Nainen! Mikäli taloudessasi asuu mies, anna hänelle tilaisuus rentoutua silloin tällöin myös kodin ulkopuolella.

Lapset! Kunnioittakaa isää ja äitiä ja heidän seksuaalisia taipumuksiaan, mutta puuttukaa tarvittaessa heidän juomatapoihinsa. Edes maitoa ei ole syytä nauttia liikaa,

Matkustakaa joukkoliikennevälineillä, jotta meillä yksityisautoilijoilla olisi kaduilla ja maateillä nykyistä paremmin tilaa.