Kirppiskylä Puutikkala kutsuu kulkijoita

Puutikkalan kylä Kukkian ja Vihajärven välisellä kannaksella on jo muutamana vuonna muuttunut yhtenä heinäkuisena lauantaina kirppiskyläksi. Tänä vuonna tämä tapahtuu heinäkuun 12.päivänä alkaen kello 9. Raittikirppis levittäytyy VPK:n talon pihalle, kaupan edustalle sekä portinpieliin. Tyyli on vapaa, jokainen tuo näytteille sen, mikä ehkä on hänelle turhaa, mutta jollekin toiselle aarre.

Raittikirppis on avoinna kaikille tulijoille, mutta vain VPK:lla on pöytiä, joten omat pöydät mukaan, jos muualle aikoo asettua kauppaa käymään. Kirppis päättyy, kun tavarat tai asiakkaat vähenevät, puolelta päivin.

Seuraavalla viikolla sunnuntaina keskitytään hartaampiin tunnelmiin, sillä silloin järjestetään VPK:n talolla perinteinene kyläkirkko. Olli Kaskelma saarnaa. Kanttorina toimii Ritva Huomo. Kyläläiset tarjoavat kirkkokahvit.

Kesä huipentuu elokuun alussa kirkkovenesoutuun. Sunnuntaina 3.8. kello 7 lähtee Puutikkalan kirkkorannasta Ahti II kohti Luopioista ja palaa jumalanpalveluksen jälkeen takaisin.