Kuvakisa ja heinäkuoro huipentavat Touhulan tapahtumaviikon

Vehkajärven korvissa soi ja silmiin sattuu, kun vuoden 2014 Visku valitaan tiistaina 15.7. kello 19 alkaen Touhulassa. Kuvakisan parhaat otokset heijastetaan seinälle ja arvioidaan julkisesti.

Visku -valokuvakilpailussa on kolme sarjaa: ihmisen suhde työhön, ihmisen suhde luontoon ja 3–7 kuvan kertomus vapaasti valittavasta aiheesta. Maanantaina 14.7. kello 12–17 Touhulassa ihastellaan Digivestivaalin kuvakimaraa ja tiistaina kello 12–17 omia otoksia.

Keskiviikkona ja torstaina taiteilija Kukka Pitkänenpitää Silmiin sattuu -akryylimaalauskurssia Touhulassa. Keskiviikkona kello 19 Touhulassa esiintyy Lauluyhtye Tuuletar ja sunnuntaina 20.7. kello 18 alkaen Kaisa Pärnäsen johtama heinäkuoro. Neljä vuotta sitten ensi kerran perustettu kuoro koostuu kyläläisistä, kesäasukkaista ja muista laulajista, jotka saapuvat muuttolintujen tapaan kesäksi Vehkajärven maisemiin. Heinäkuoro harjoittelee heinäkuun ajan ja esiintyy sitten Touhulassa.

Visku-valokuvakilpailun viimevuotinen voittajakuva.