Suorannalle nuorten Suomen ennätys huipputuloksella

Jani Suoranta ampui tarkasti Salossa. (Kuva Rusi Renlund)

Kangasalan Kymppi-64:n Jani Suoranta ampui nuorten Suomen ennätyksen heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Salossa. Ennätystulos, 393 pistettä, syntyi hirven kertalaukauksissa Y 20-sarjassa. Suoranta oli muutenkin vahvassa vireessä, sillä hän ampui sarjansa voittoon myös villikarjun normaalijuoksuilla tuloksella 590. Miesten yleisessä sarjassa Suoranta ylsi voittoon hirven parilaukauksissa niin ikään kovalla tuloksella 384.

Myös seurakaverit Sami ja Tomi-Pekka Heikkilä napsivat palkintosijoja Salon kilpailuista. Tomi-Pekka voitti miesten villikarjun normaalijuoksut tuloksella 588, ja Sami puolestaan tähtäsi kultaan villikarjun sekajuoksuilla. Sami Heikkilän voittotulos oli 389, velipoika Tomi-Pekka sijoittui kolmanneksi kaksi pistettä huonommalla tuloksella.

Villikarjun kilpailu toimi samalla liikkuvan maalin MM-näyttökilpailuna. Kangasalalaiset olivat tyytyväisiä Salon kilpailun antiin.

– Kovat tulokset lupaavat hyvää heinä-elokuun vaihteen SM-kilpailuja sekä syyskuun MM-kisoja silmällä pitäen, Jani Suoranta uskoo.