Tule mukaan tekemään yhdessä

Tehdään yhdessä -kahvittelu- ja käsityöpiiri kokoontuu seurakuntatalolla maanantaisin kello 10-14. Ensimmäinen tapaaminen 21.7. .Kahvittelun lomassa suunnittelemme syksyn toimintaa ja  pohdimme uusia käsityöprojekteja.

23.7. pidämme torikahvion ja kirpputorin. Jos sinulla on puhtaita ja ehjiä vaatteita, astioita tai muuta kirpputorille sopivaa, voit tuoda lahjoituksesi ma 21.7. srk-talolle tai ke 23.7. aamulla kirpputorille. Pidämme myös pienet arpajaiset. Olemme saaneet ilahduttavasti lasten vaatteita, mutta äitiyspakkauksiin laitamme vielä mukaan arpajaisista saaduilla varoilla hankittuja vauvojen tarvikkeita.

Tehdään yhdessä -piiriläiset ja monet muut vapaaehtoiset ovat virkanneet talvella suuren määrän peittoja vietäväksi Pilistveren vanhuksille. Peitot siunataan Pälkäneen kirkossa sunnuntaina 20.7. kello 10 alkavassa jumalanpalveluksessa Elokuussa viemme kaikki peitot ja  äitiyspakkaukset Pilistvereen.