Kemppainen aloitti leijonien presidenttinä

Leijonien talkoissa on tehty pysyvää iloa Pälkäneelle. Keväällä avattiin Karhunmaan frisbeegolfrata.

 

Kirkkoherra Jari Kemppainen johdattaa Pälkäneen Lions klubin kohti ensi vuonna vietettävää 60-vuotisjuhlaa. Kemppainen valittiin presidentiksi Puutikkalassa pidetyssä hallituksen vaihtokokouksessa. Leijonien ensimmäinen varapresidentti on Toni Järvenpää ja toinen varapresidentti Olli Pöllänen. Sihteerinä toimii Risto Lindholm ja rahastonhoitajana Martti Majuri.

Nuorisovaihtoa organisoi Kalle Vaismaa, tiedotuksesta vastaa Ilpo Virkki ja jäsenasiat hoitaa Matti Vaittinen. Lisäksi hallitukseen kuuluvat Ville Suutari (past.presidentti), Rauno Koskinen (ARS-Lion), Lauri Tiitola (Quest-Lion) ja Esko Mattila (Tailtwister).

Pälkäneen leijonat tekevät useita talkoita vuodessa. Viimeisin talkoohanke oli Karhunmaan frisbeegolf-radan rakentaminen. Seuraavat talkoot ovat rauniokirkon asehuoneen kattolautojen työstäminen elokuun lopulla.

Erilaisilla talkoiden avulla klubi on hankkinut välineitä päiväkotiin, kouluihin ja Kostiakotiin sekä tukenut lapsia ja nuoria stipendeillä. Säännöllinen vuosittainen talkootehtävä Onkkaalan puistohautausmaan siivoaminen.