Harri Kettula ja Sisko Taipale iskivät piitsin mestareiksi

Harri Kettula ja Sisko Taipale veivät piitsimestaruuden.

Vehkajärven tapahtumantäyteisen kulttuuriviikon päätteeksi vaihdettiin ruumiinkulttuuriin. Beachvolley – eli vehkajärveläisittäin piitsi lentis keräsi lauantaina 12 pelaajaa Touhulan polttaville hiekoille.

Saamansa palautteen pohjalta turnauksen jury oli tänä vuonna päättänyt arpoa pelaajista satunnaiset ja tasavahvat parit. Arvonnassa muodostui seuraavat kaksikot: Harri Kettula & Sisko Taipale, Pekka Savolainen & Sirpa Kylänlahti, Sami Pettersson & Karita Peltola, Lasse & Emmi Peltola, Olli Pettersson & Anne Ahola, Lauri Peltola & Jussi Pettersson.

Hiki virtasi nopeatempoisissa erissä, kun pelaajat testasivat toistensa taitoja lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Alkuerien jälkeen loppusijoituksesta kannattanut vielä lyödä veroa loppusijoituksista, sillä finaaleissa nähtiin yllätyksiä.

Turnauksen mestaruuden nappasivat Harri Kettula ja Sisko Taipale huikean tasaisen varmalla pelillään. Loppupelien yllättäjät Olli Pettersson ja Anne Ahola nousivat kakkoseksi ja kolmannelle sijalle ylsivät Pekka Savolainen ja Sirpa Kylänlahti.

Kaikki turnauksen pelaajat palkittiin runsain palkinnoin. Uusittu pelikonsepti tuntui toimivan hyvin ja ehkä ensi vuonna mennään samoilla eväillä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?