Toripäivä ja mato-onkikilpailu Kasiniemessä

Kasiniemeen Koivujalosteen pihaan nousee lauantaina 26.7. tori. Toripöytiä pääsee kiertämään kello 10 alkaen. Välillä voi istahtaa fiilistelemään kosken kohinaa. Tehtaalla on lauantaina avoimet ovet, joten samalla saa tutustua sen toimintaan.

Toripäivän avaukseksi kajautetaan Kasiniemen valssi itse säveltäjän ja sanoittajan Simo Salmelan johdolla. Toripäivän tunnelmaa viritellään iloisella ja kaihoisalla haitarinsoitolla.

Kasiniemen kesäpäivän toinen tapahtuma on lasten ja nuorten mato-onkikilpailu. Ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan kello 10.30 Koivurannan pihassa, ja puolentoista tunnin kisa alkaa kello 11. Sarjoja on viisi: naperosarja 3-6v, T/P 7-10v ja T/P 11-16v.

Koko tapahtuman ajan Kasiniemen yllä pörrää lentokuvauskopteri. Siispä vilkutelkaa välillä taivaalle ja muistakaa hymyillä. Dvd-levyjä tulee myöhemmin myyntiin.