Kuohun uimahalli avasi ovensa

 

Kuohun uimahalli avasi ovensa maanantaina. Kuohu on ollut huoltotauolla juhannuksesta lähtien. Tauon aikana uimahalli on jälleen pesty putipuhtaaksi, ja kaikkiin altaisiin on vaihdettu puhtaat vedet. Kuohussa on myös tehty korjaus- ja huoltotöitä, minkä lisäksi pihassa on 22 uutta parkkipaikkaa.

Kuohu on avoinna arkisin kello 21:een saakka. Tänään keskiviikkona halli avataan vasta kello 13, muina arkiaamuina avataan kello 6.00. Lauantaisin ja sunnuntaisin uimaan pääsee kello 10-18. Kuohun vesijumpat alkavat viikolla 33 ja ryhmiä on jokaisena arkipäivänä.

 

Lajeja joka makuun

Uuttakin on luvassa. Elokuun lopulla käynnistyy ensimmäinen lasten EasySwim-uinninopetusohjelma, jossa opetuksen apuna käytetään erityistä EasySwim Pro -uinninopetuspukua.

Kuohun salissa järjestetään keskiviikkoisin liikunnan aktivointiohjelma, jossa on luvassa monipuolista kuntoa kohottavaa jumppaa. Välillä tehdään kuntotestejä ja pulahdetaan myös altaaseen.  Ohjelma sopii sekä vasta-alkajille että pidempään liikkuneille.  Myös vesipyöräilyä eli hydrospinningiä pääsee kokeilemaan Kuohussa 16.8. liikunta-päivänä. Luvassa on tuttuun tapaan myös vesipelastusnäytös.

Viime talvelta tuttu Startti pysyvään elämäntapamuutokseen käynnistyy elokuussa maanantai-iltaisin ravintovalmentaja Leena Juoperin ohjaamana.  Nuorille on syksyllä luvassa yöuinti ja varttuneempi kuutamouinti. Koulun alkamista juhlistetaan Wibit-vesihuvipuistoradalla 30.–31.8.