MLL tarjoaa tapahtumia loppukesällekin

Mannerheimin lastensuojeluliiton Pälkäneen yhdistys täyttää 90-vuotta. Juhlavuoden kesään onkin satsattu, sillä yhdistys järjestää tapahtumia ennätysmäärän.

Pakanrannnassa ilakoitiin

Keskiviikkona 6.8 järjestettiin lapsille juhlat Pakanrannassa. Beach partyt toteutuivat säävarauksella ja aurinko hellikin juhliin saapuneita lämmöllään. Kesän mittaan lämmenneessä vedessä päästiin polskimaan huoletta.

Mannerheimin lastensuojeluliitto vastasi paikalla olleesta ohjelmasta, kuten kasvomaalauksista, erilaisista pallopeleistä, leikkivarjoleikeistä ja muskarituokiosta.

Tapahtuma oli todella suosittu, sillä myöhemmin rannalle saapuneet eivät meinanneet löytää autolleen paikkaa.

Milja Santala, 4, ja hänen pikkusiskonsa Hilma Santala, 2, osallistuivat tapahtumaan äidinsä Karoliina Rusilan ja isoäidinsä Sisko Rusilan kanssa.

Pinkkiin pukeutuneet Santalan siskokset Milja,4, ja HIlma, 2, aikoivat osallistua myös MLL:n järjestämään Muksujuoksuun.

– Olemme perinteisesti osallistuneet  myös ensi viikon Muksujuoksuihin ja aiomme osallistua tänäkin vuonna, Karoliina Rusila kertoo.

Rusila on tyytyväinen Pälkäneen tapahtumatarjontaan lapsille.

– Näin pieneksi kyläksi täällä on todella paljon tapahtumia, kunhan vain itse osallistuu, hän tuumaa.

Loppukesän huipennus

Mannerheimin lastensuojeluliiton Pälkäneen yhdistys järjestää vielä kuluvan kesän aikana muitakin tapahtumia. Juhlavuoden kesä huipentuu elokuun lopussa, kun Teatteri Mukamas esittää Hölmöläistarinoita lauantaina 23.8.

Innokkaiden kannattaa olla asiasta kuulolla, sillä lopullinen aikataulu ei ole vielä selvillä. Esitys on Yhteiskoululla ja maksuton.

Saman päivän iltana vanhemmat voivat vaihtaa vapaalle, sillä tuolloin Vilpolassa on tarjolla stand up -komiikkaa, musiikkia, ruokaa ja juomaa kahdenkymmenen euron hintaan.