Pelimanneja liikkeellä

Ensi viikonloppuna Sahalahden kulmilla voi bongata pelimanneja, kun joukko kansanmuusikoita eri puolilta Suomea kokoontuu perinteisille Pakkalan puskapelimannipäiville.

Kaiken kansan hyväntuulista musiikkia on tarjolla yleisöllekin lauantaina 9.8. kello 14.30 Kuhmalahden Taidepappilassa, jonka ”Eläimellistä menoa” -kesänäyttely päättyy seuraavana päivänä. Taidepappilan näyttelyn on nähnyt noin 1200 silmäparia; alkukesän sateinen kausi ja viime aikojen helteet heijastuvat kävijämäärään. Yleisön suosikiksi on kävijäpalautteen perusteella noussut Paula Blåfieldin ”pupusekakuoro”, jonka on määrä esiintyä lauantaina yhdessä pelimannien kanssa.

Sunnuntaina 10.8. kello 14 pelimannit pistävät parastaan Rajalan kämpällä Laipanmaassa.

Pupusekakuoro esiintyy lauantaina Kuhmalahden Taidepappilassa yhdessä Puskapelimannien kanssa. Kansanmuusikot kokoontuvat ensi viikonloppuna Pakkalaan ja esiintyvät sunnuntaina Laipanmaassa. Kuva: Seppo Aura.