Kangasalalaiset SM-kisojen mitalirohmuina

Sami Heikkilä (vas.), Jani Suoranta ja Tomi-Pekka Heikkilä napsivat aimo kasan mitaleja SM-kilpailuista. Kolmikko toivoo menestystä myös kauden pääkisoista, syyskuussa ammuttavista MM-kilpailuista.

Kangasalan Kymppi-64:n ampujat olivat kovassa vireessä liikkuvan maalin SM-kilpailuissa elokuun alussa Inkoossa. Aikuisten kahdeksasta jaossa olleesta Suomen mestaruudesta peräti seitsemän matkasi Kangasalle.

Hirven parilaukauksissa kymppiläiset ampuivat kolmoisvoiton. Sami Heikkilä oli paras hyvällä tuloksella 381. Jani Suoranta tähtäsi toiseksi tuloksella 373, ja Tomi-Pekka Heikkilä sijoittui kolmanneksi.

Villikarjun normaalijuoksuilla Sami Heikkilä nappasi niin ikään kultaa omalla ennätystuloksellaan 591. Villikarjun sekajuoksuilla Tomi-Pekka Heikkilä ampui mestariksi tuloksella 389. Sami Heikkilä oli kolmas neljä pistettä huonommalla tuloksella.

Kymppi-64 voitti myös kaikki joukkue-SM-kullat ja ampui villikarjun normaalijuoksuissa uuden Suomen ennätyksen 1751.

20-vuotiaiden nuorten sarjassa Jani Suoranta oli paras tuloksellaan 381. 18-vuotiaiden nuorten sarjaa hallitsi Kymppi-64:n Mika Heikkilä. Veljessarjan nuorin ampuja ampui Inkoossa täyspotin ja voitti kaikki kolme jaossa ollutta Suomen mestaruutta. Kisamenestys lupaakin hänelle hyvää ensi vuoden maajoukkueryhmiä ajatellen.