Tenukepit ja Mordor kohtaavat finaalissa

Sahalahden jalkapallosarja huipentuu ensi sunnuntaina 17. elokuuta. Viime viikonloppuina pelatuissa välierissä hallitseva mestari Tenukepit runnoi TPV:n maalein 5–1 ja eteni finaaliin. Toinen finaalipaikka ratkesi vasta niin sanotusti pitkän kaavan kautta. Goodman Clubin ja CSKA Mordorin välisessä kamppailussa varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 3–3. Ammutuissa rankkareissa CSKA Mordor oli etevämpi 2–0 ja lunasti näin paikan finaalissa ennakkosuosikkia Tenukeppejä vastaan.

Pronssipeli Goodman Clubin ja TPV:n välillä alkaa Pakkalassa kello 16 ja finaali Tenukepit–CSKA Mordor pronssipelin jälkeen kello 17. Paremmuus ratkeaa tarvittaessa rangaistuspotkujen kautta kuten välierissäkin.

Sahalahdella pelattava perinteikäs jalkapallosarja huipentuu tänä kesänä ensi viikonlopun mitalipeleihin. Tähän malliin finaalissa taiteiltiin vuonna 2011, kun Nepalin Tuhkimot kohtasi AC Straikkersin. Kumpaakaan ei tänä vuonna nähdä päätösviikonloppuna viheriöllä.