Kaukkalan Ratsastajat: Monipuolista kerhotoimintaa lapsille ja nuorille

Opetellaan asiat oikein alusta pitäen

Anne ja Bettina Ahonen sekä Vipikkä. Kuva: SRL / Sonja Holma.

Bettina Ahonen. Kuva: SRL / Sonja Holma.

Kaukkalan Ratsastajat järjestää lapsille ja nuorille monipuolista ja laadukasta kerhotoimintaa.

Hevos- ja ratsastusalan ammattilaisen vetämät kerhot lisäävät lasten tietoutta ja osaamista kaikesta hevosiin ja ratsastukseen liittyvästä toiminnasta.

Kerhoissa lapset tekevät ja toimivat yhdessä aikuisten kanssa ryhmänä ja oppivat tärkeitä taitoja. Kaukkalan Ratsastajien motto on ”opetellaan asiat oikein heti alusta pitäen”.

Kaukkalan Ratsastajat on tänä syksynä toista kertaa mukana alakoulun eka- ja tokaluokkalaisille tarkoitetussa Sporttikortti-kampanjassa. Kampanjaan osallistuva lapsi voi kokeilla kolmea eri harrastusta tai vaikka yhtä harrastusta kolme kertaa maksutta.

Kaukkalan Ratsastajat tarjoaa kampanjaan joka torstai-ilta pidettäviä hoitohevosiltoja. Hoitohevosilloissa opetellaan hevosten hoitoon ja hyvinvointiin liittyviä asioita ammattilaisen johdolla. Juuri nyt viimeistellään kokonaisuutta, joka tähtää perushoitomerkin suorittamiseen.

Nouse Ratsaille -viikkoa vietetään jälleen syyskuun ensimmäisellä viikolla. Teemaviikon kunniaksi Kaukkalan Ratsastajat järjestää Luopioisten Ratsastuskeskuksessa talutusratsastusta tiistaina 2.9. kello 18 alkaen. Myös talliin rakennetaan ratsastus- ja hevosaiheisia tehtäviä ja tietoiskuja. Ratsastusta pääsevät kokeilemaan pientä korvausta vastaan niin isot kuin pienet, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita.

Loka-marraskuulla järjestetään Hevoshullu-lehden sponsoroima kepparikisa ja hevostaitokilpailu. Molemmat kilpailut ovat avoimia kaikille alle 18-vuotiaille. Kaukkalan Ratsastajat tiedottaa tulossa olevista tapahtumista nettisivuillaan www.luopioistenratsastuskeskus.com sekä Sydän-Hämeen Lehden järjestöt palstalla.

 

Tulevia tapahtumia:

  • torstaisin klo 18–20 hoitohevosillat
  • tiistaina 2.9. klo 18 alkaen Talutusratsastus
  • loka-marraskuussa kepparikisa ja hevostaitokilpailu

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?