Iloista ja rehtiä koripalloa Pitkäjärven koululla

Kangasalan Urheilijat-68:n koripallojaosto järjestää kahdeksannen kerran Kangasalan Tori`s Koris -juniorikoripalloturnauksen 13.–14.9. Pitkäjärven liikuntahallissa ja koululla. Kaikille pelaajille on järjestetty ruokailut ja mahdollisuus majoittua Pitkäjärven koululla.

Turnaukseen on ilmoittautunut 19 joukkuetta, joissa pelaa noin 200 pientä Susijengiläistä. Sarjoina ovat Mini- ja Mikrotytöt sekä nyt ensi kertaa myös Mikropojat. Mukana on oman alueen lapsien lisäksi joukkueita Klaukkalasta, Säynätsalosta, Hyvinkäältä ja Muuramesta.

Turnaukseen on vapaa sisäänpääsy. Paikalla on buffet, grillimakkaraa ja arpajaiset. Ottelut ovat lauantaina 13.9. klo 8-19 ja sunnuntaina 21.4. klo 8.45–16.

Kangasalan Urheilijat KU-68:n koripallotytöt ja koripallopojat toivottavat kaikki tervetulleiksi Pitkäjärven liikuntahallille seuraamaan iloista ja rehtiä koripalloa.