Yrittäjät lähtevät tien päälle

Pälkäne Road Show tulee taas. Ensimmäisellä kerralla bussia ei saatu ihan täyteen, mutta järjestäjät ja yrittäjät olivat oikein tyytyväisiä kierroksen antiin.

Viime syksynä ensimmäistä kertaa järjestetty Pälkäne Road Show saa jatkoa, kun pälkäneläisyrittäjät lähtevät toistamiseen tien päälle torstaina 2. lokakuuta. Kiertoajelun aikana yrittäjät pääsevät tutustumaan kollegoidensa arkeen ja tuotantoon.

Päivä noudattaa viime syksynä hyväksi havaittua kaavaa: linja-autolla kierretään iltapäivän aikana muutama mielenkiintoinen kohde, joissa yrittäjät esittelevät kollegoilleen lyhyesti toimintaansa.

Aito Säästöpankin johtaja Sanna Lahtinen sai idean Road Show´n järjestämisestä Pälkäneellä reilu vuosi sitten.

– Kangasalla ja Ylöjärvellä oli järjestetty vastaavanlaisia tapahtumia, ja olin kuullut niistä myönteistä palautetta. Pitihän sitä päästä kokeilemaan täälläkin. Meillä oli vuosi sitten niin mukava ja hyödyllinen kierros, että halusimme uusia sen tänäkin syksynä, Lahtinen kertoo.

Road Show -kierros alkaa Luopioisten torilta kello 13.30. Kyytiin voi nousta myös matkan varrelta. Ensimmäisenä tutustutaan Rönnvikin viinitilaan, jossa juodaan kahvit. Sen jälkeen esittäytyvät kokous- ja virkistyshuvila Villa Hepolahti ja orgaanisia lannoitteita sekä maanparannusaineita tuottava Humuspehtoori. Rego-hallissa toimintaansa esittelevät valo- ja varjolistavalmistaja FinnHarr, pakkaustarvikevalmistaja Top Greenet, kaihtimien kokonaisratkaisuja tarjoava Trendikaihdin, luontoliikuntayritys Ruljanssi sekä yksityinen golfkenttä KäkiGolf.

Kierroksen viimeisiä tutustumiskohteita ovat erityisesti avomaanvihanneksiin erikoistunut Aspilan tila ja autokorjaamoille autoteknistä tietoa toimittava Autodata. Päivä päättyy Sammonkulmaan, jossa ruokaillaan noin kello 18.00. Bussi lähtee takaisin Luopioisiin noin kello 18.30. Pälkäne Road Show on yrittäjille maksuton, sillä Aito Säästöpankki tarjoaa kahvit ja ruoat, kunta bussikyydin.

Anssi Kukkonen kerää Road Show -ilmoittautumisia osoitteessa anssi.kukkonen@shl.fi ja numerossa 044 347 7402. Tarjoiluiden vuoksi ilmoittautumisia toivotaan viimeistään maanantaina 29.9.