SB Luja F2 avasi kautensa voitokkaasti

SB Lujan 2006 syntyneet F2-juniorit aloittivat kautensa 16 pelaajan joukkueella. Joukkueessa pelaavat Nickolas Luck, Niilo Rukko, Santeri Piiparinen, Elmeri Salo, Elias Ilveskoski, Paavo Sjöstedt, Niko Alen, Severi Penttinen, Ville Romu, Janne Härkälä, Otso Helminen, Valtteri Heikkonen, Helmi Järvi, Joona Taipale, Juho Kilpinen ja Kalle Äijälä. Joukkoa valmentaa kaksikko Kimmo Taipale–Sami Salo, ja joukkueenjohtajana häärii Teuvo Airiainen.

Ryhmä pelasi kauden ensimmäiset pelinsä 20.9. Luja-Lukko Areenalla järjestetyssä kutsuturnauksessa. Mukaan oli saatu joukkueita Janakkalasta, Hämeenlinnasta, Vesilahdelta ja Pirkkalasta.

SB Lujan ensimmäinen vastustaja oli Steelers Hämeelinnasta. Vastustaja hallitsi ottelun alkua, mutta sekavan alun jälkeen Lujan juniorit saivat laukaukset ja syötöt kohdilleen. Lopulta tulostaululla komeilivat 5–2-voittolukemat kauden

ensimmäisessä ottelussa. Maalit jakaantuivat Villelle, Eliakselle ja Severille sekä Elmerille, joka osui kahdesti. Maalissa pelannut Kalle hankki avausheitoillaan kaksi syöttöpistettä.

Turnauksen päätösottelussa kotijoukkue sai vastaansa Vesilahden Visan. Ottelusta muodostui lopulta Lujan näytös, vaikka Vesilahti tekikin ottelun ensimmäisen maalin. Varsinkin ottelun toinen erä oli kotijoukkueen hallintaa ja hyökkäykset päätettiin tehokkaasti – niinpä tuloksena oli upea 10–3-voitto. Maalissa pelasi Juho ja maaliseppoina onnistuivat neljästi Elmeri sekä Ville ja kertaalleen Kalle ja Valtteri.

Joukkueen edesottamuksia voi seurata sen omilla kotisivuilla.

SB Lujan pelaajilla oli ilo ylimmillään. Kuva: Janne Sokka.