Käsillä tekeminen koukuttaa

 

Tampereella järjestetään marraskuussa maamme käsityöalan ykköstapahtuma, Suomen Kädentaidot  -messut. Tämä Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuustapahtuma kerää vuosittain yli 37 000 kädentaitojen ystävää tutustumaan alan uutuuksiin, etsimään ideoita, tietoa ja tarvikkeita, hakemaan elämyksiä, uutta oppia ja tulevaisuudennäkymiä.

Messut ovat paitsi harrastajien niin myös suuren yleisön oiva tilaisuus tehdä lahjahankintoja vaikkapa jouluksi tai merkkipäiville, vastaavaa valikoimaa ja uniikkeja tuotteita ei muualta löydy.

Yli 600 näytteilleasettajaa, muotinäytökset, kansainväliset ja kotimaiset tähtivieraat, alan palkitsemiset ovat messujen parasta antia yhdessä idealavan, näyttelyiden, askartelutorin ja käsityökorttelin kanssa. Ohjelmaa ja nähtävää messuilla riittää niin naisille kuin miehillekin.

Aitoon Martat ovat perinteisesti järjestäneet matkan Kädentaidot -messuille. Tänäkin vuonna messuille mennään bussikyydeillä sekä perjantaina että lauantaina 14.-15.11.. Messuilla kiertelyyn on varattu aikaa viisi tuntia. Matka on kaikille avoin ja väkeä poimitaan kyytiin matkan varrelta väliltä Luopioisten kirkonkylä–Kangasalan linja-autoasema.

Messualueen ruuhkien vuoksi bussikyyti on kätevä tapa päästä jonottamatta perille, ja ryhmälipulla saa edullisemman sisäänpääsyn. Ilmoittatumiset 3.11. mennessä Sinikka Kyöstille.