Aloituskausi tuotti muutaman sata käyttäjää

Sappee Ski Days -palvelun avulla voi seurata hissinousujaan kätevästi.

Vime kaudella käyttöönotettu Sappee Ski Days -palvelu keräsi ensimmäisellä kaudellaan muutaman sata rekisteröitynyttä käyttäjää.

– Tavoitteenamme on saada palvelulle huomattavasti käyttäjiä lisää. Viime talvi oli heikko talvena ja toivommekin, että pääsemme hyödyntämään uutta palvelua tulevana talvena aktiivisemmin, rinnetoiminnanjohtaja Kosti Puurunen toteaa.

Kun laskettelija syöttää hissilipusta löytyvän koodin Sappeen nettisivuilta löytyvään Ski Days -järjestelmään, pääsee seuraamaan automaattisesti päivittyvää laskettelupäiväkirjaa. Näin voi seurata talven hissinousuja ja jakaa ne halutessaan vaikka Facebook-ystävilleen.

Aloituskaudella järjestettiin yksi kilpailu, jossa eniten hissinousuja yhden viikonlopun aikana kerännyt käyttäjä palkittiin. Puurunen kertoo, että jatkossa kilpailuja voidaan muokata ja yksilöidä enemmänkin.

– Voidaan kisata vaikkapa siitä, kuka tekee eniten hissinousuja jollakin tietyllä hissillä.

Sappee Ski Days -järjestelmään voi kirjautua kausikortilla sekä päivä- ja tuntilipulla. Monet muutkin Sappeen palvelut tavoittaa näppärästi verkosta. Web shopista voi ostaa esimerkiksi hissiliput, majoituksen ja liput bändien keikoille.