Pauli Kiurun kirjoituksesta

 

On aina mukavaa lukea tai kuulla, että joku muu on pohtinut samoja asioita ja tullut samaan päätelmään kuin itse joko yksiksensä tai jossakin pienessä porukassa. Tällainen laajentava näkökulma ulkopuolisesta maailmasta  antaa uskoa siihen, että asia, jonka itse kokee positiiviseksi ja kannatettavaksi, voi todellakin toteutua, että se ei ole vain pienen piirin haihattelua.

Tällainen positiivinen tapaus oli Pauli Kiurun kirjoitus ”Loma-asuntomessut Pälkäneelle” Sydän-Hämeen Lehdessä.  Luopioisten Yrittäjien hallitus on pohtinut samaa asiaa kokouksissaan tämän vuoden alkupuolelta lähtien ja keskustellut asiasta eri yhteistyötahojen kanssa. Yhdistys on tehnyt jo keväällä asiasta ehdotuksen kunnalle. On hienoa, että kansanedustajatasollakin ollaan sitä mieltä, että Pälkäneen kunta sopii loma-asuntomessujen alueeksi. Toivottavasti asia etenee niin kuntamme, sen asukkaiden kuin yritystoiminnankin kannalta parhain päin.

Luopioisten Yrittäjät ry

hallitus