Varkausaalto: Tampereen seudun uimahalleja kiertää varas

Myös Kuohussa varkauksia

Tampereen seudun uimahalleja on piinannut varkausaalto. Varkauksilta ei ole säästynyt Kangasalan uimahalli Kuohukaan. Kuohun lisäksi varkauksia on sattunut Pyynikin uimahallissa Tampereella sekä Nokian uimahallissa.

Naispuolinen varas tai varkaat ovat olleet liikkeellä loka-marraskuun aikana. Varas vie lukitusta pukukaapista käteiset rahat. Pankkikortit ynnä muut sellaiset eivät ole kelvanneet. Kuohusta on lisäksi viety yksi kännykkä.

Tekotapa on aina sama. Lukittu kaappi avataan tavalla tai toisella, otetaan lompakosta tai taskusta käteiset rahat ja suljetaan kaappi. Murtojälkiä ei näy. Varkaudet ovat tapahtuneet vain naisten puolella.

Kuohusta anastetut summat ovat toistaiseksi olleet melko pieniä, viidestä eurosta 120 euroon. Ilmoituksia on tullut neljältä asiakkaalta.

– Sekä Tampereen että Kangasalan poliisi tietää asiasta. Teemme yhteistyötä ja olemme ottaneet valvontakameran nauhat talteen kyseessä olevilta ajankohdilta. Vertailemme nyt nauhoja ja tietoja, Kuohun toimitusjohtaja Paula Liinamaa kertoo.

Asiakkaita kehotetaan jättämään rahat ja arvoesineet kotiin ja ottamaan uimahallireissulle mukaan vain siellä välttämättä tarvittavat tavarat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?