Naisten Messut yhteiskoululla

Naisten Messuilla riitti viimekin vuonna väkeä.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pälkäneen yhdistys järjestää Naisten Messut Pälkäneen yhteiskoululla sunnuntaina 14.12. kello 12–15. Myynnissä on esimerkiksi erilaisia käsitöitä, leivonnaisia ja sinappia.

Myyjäiset ovat perinteiset paikkakunnalla. Vuodesta 1974 asti messuja järjestänyt Pälkäneen sotainvalidien naisjaosto antoi järjestämisvastuun partiolaisille ja MLL Pälkäneelle. Vapaita myyntipöytiä voi tiedustella sähköpostilla mll.palkane@gmail.com tai puhelinnumerosta 040–5722171 viikonloppuisin ja arkisin kello 16 jälkeen.

Messujen aikana voi koulun ruokalassa nauttia riisipuuroa rusinakeiton kanssa sekä kahvia, joulutorttua ja pullaa.

Naisten Messujen tuotto menee aina lasten hyväksi. MLL Pälkäne tekee muun muassa koko perheen retkiä, järjestää kerhoja, pitää perhekahvilaa, muistaa vuoden ensimmäistä vauvaa ja järjestää Muksujuoksut sekä Talvitapahtuman.