Automurtojen sarja saatiin ratkaistua

Lokakuun 17. päivän ja 18. päivän välisenä yönä Kangasalla tehtailtu automurtojen sarja on saatu selvitettyä. Kangasalan poliisi on esitutkinnan yhteydessä ottanut teoista epäiltynä kiinni ja myös pidättänyt 25-vuotiaan pirkanmaalaisen miehen. Tämä on tunnustanut syyllistyneensä poliisin selvittelemiin rikoksiin.

Kangasalan Suoramalla ja Nattarissa murtauduttiin yhteensä 21 ajoneuvoon perjantain ja lauantain välisenä yönä 17.–18. lokakuuta. Autoista vietiin muun muassa navigaattoreita ja muuta irtainta omaisuutta.

Tapauksia on tutkittu varkauksina, varkauden yrityksinä sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkauksien yrityksinä. Varastettu omaisuus on poliisin mukaan pääosin yhä kateissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?