Tekonurmiseminaari Kangasala-talossa

Liikuntapaikkarakentamiseen keskittyvä Tekonurmiseminaari vetänee varsinkin urheiluväkeä vielä keskeneräiseen Kangasala-taloon tulevana lauantaina. Jalkapallo- ja futsalseurat Kangasalan Voitto ja FC Kangasala järjestävät tilaisuuden, jotta Kangasalla ymmärrettäisiin, miksi tekonurmi tarvitaan, mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä se maksaa.

Seurat ovat saaneet puhujiksi kovan tason asiantuntijoita. Kun Jussi Jokilampi KaVosta ja Ilari Grönholm FC Kangasalasta ovat avanneet seminaarin, Suomen Palloliiton Tampereen piirin piirijohtaja Jarmo Tuomiranta kertoo taustafaktoja ja valottaa Palloliiton tukea tekonurmihankkeille. Sastamalaan rakennetuista tekonurmesta ja liikuntahallista ja hankkeiden toteutuksesta kertoo niistä valtuustoryhmän puheenjohtajana päättämässä ollut Arto Satonen. Kansanedustajana hän on myös luvannut tehdä selkoa valtion rahoitusmahdollisuuksista liikuntapaikkarakentamisessa.

Kunnan puheenvuoron käyttää kunnanvaltuuston puheenjohtaja Raimo Kouhia. Lopuksi on varattu runsaasti aikaa keskustelulle.

– Arvostamme sitä, että kunta suhtautuu asiaamme vakavasti. Toivomme, että mahdollisimman moni kunnanvaltuutettu osallistuu Tekonurmiseminaariin. Tarkoituksena on yhdessä asiantuntijoiden kanssa etsiä ratkaisua, sanoo Jussi Jokilampi.

Tekonurmiseminaari on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa järjestetään myös kahvitarjoilu.