Kesäkissat keimailevat Sappeen kesäteatterissa ensi kesänä

Sappeen kesäteatterin ensi kesän näytelmä on Heikki Vihisen käsikirjoittama Kesäkissat. Musiikkikomedia saa kantaesityksensä Sappeessa 10. kesäkuuta.

Näytelmän ohjaa Heikki Vihinen, ja rooleissa nähdään Anette Ekholm, Anni Tervonen, Janus Hanski ja Manu Havisalmi. Orkesterissa soittavat Ari Kankaanpää (kitara), Kari Vehkaluoto (basso), Tommi Rautiainen (rummut) ja Janne Salkolahti (koskettimet).

Kesäkissat kertoo parhaista kaveruksista Petestä ja Makesta. Molemmilla on takanaan myrskyisä nuoruus ja paljon epäonnistuneita ihmissuhteita. Miehet syyttävät exiään kaikesta mahdollisesta pahasta, mitä elämä pitää sisällään. Tänä kesänä miehet ovat kasanneet vanhan bändinsä kasaan. Nyt vietetään kesä ilman naisia vuokramökissä, soitellaan vanhoja kunnon biisejä ja juodaan olutta juuri silloin, kun huvittaa. Ei salaattia, ei pikkuhousupyykkiä, ei naisia.

Sitten viereiseen mökkiin saapuvatkin kesänviettoon Lissu ja Maikku. Miten käy miesten lupausten?

Komediaa esitetään Sappeessa 10.6.-29. elokuuta.