Liikuntahallin odotusta

Pälkäneellä on puhuttu uudesta liikuntahallista monta aikaa ja nyt tuntuu että hallin rakentaminen on lähempänä kuin koskaan. Pälkäneen Luja-Lukon toiminta on kasvanut viime vuosina paljon ja koulujen salit ovat olleet ahkerassa käytössä. Aktiivisimmat ryhmät ovat käyttäneet naapurikuntienkin liikuntatiloja. Uusi iso liikuntahalli, joka sisältää kaksi isoa kenttää, antaa seuralle uusia mahdollisuuksia toiminnan suunnittelulle. Yksi asia on että monet lajit pääsevät saman katon alle ja näin lujalukkolaiset näkevät monen jaoston toimintaa saman illan aikana. Tämä tietenkin luo yhteisöllisyyttä yli laji rajojen.

Vaikka kaikki pälkäneläiset eivät välttämättä pääse liikuntahalliin vuoroista nauttimaan, niin pitää muistaa että kunnan muista sisäliikuntapaikoista vapautuu vuoroja. Liikuntahallilla on toivottavasti myös positiivinen vaikutus ihmisten omaehtoisen liikkumisen lisääntymiselle ja liikunnan riemuista pääsee nauttimaan mahdollisimman moni.

Toivottavasti valtuustossa tehdään myönteinen päätös liikuntahallin rakentamisesta ja rakentaminen päästäisiin aloittamaan mahdollisimman pikaisesti.

Kimmo Ketola

Pälkäneen Luja-Lukko ry:n johtokunnan puolesta