Kirjailijavieraana Antti Tuuri

Antti Tuuri on epäilemättä yksi maamme tuotteliaimmista kirjailijoista. 1970-luvulla alkaneen kirjailijauran aikana hän on julkaissut yli neljäkymmentä proosateosta ja lisäksi muun muassa yrityshistoriikkeja, elämäkertoja, näytelmiä, kuunnelmia, elokuvakäsikirjoituksia sekä oopperalibrettoja.

Tuurin tuoreimmat teokset Alkemistit I ja II sijoittuvat 1700-luvulle. Tuolloin Suomessakin oli kullan valmistuksesta innostuneita ”tiedemiehiä”, joita ajoi harrastuksissaan eteenpäin intohimo, usko edistykseen ja parempaan maailmaan. Tyylilleen uskollisena Tuuri kirjoittaa niukkaa ja verkkaista tekstiä kuivakkaa huumoria viljellen.

Antti Tuuri vierailee Sahalahden kirjastossa maanantaina 26.1. kertomassa kirjailijantyöstään ja kirjoistaan. Kirjanystävien ja kirjaston järjestämä tilaisuus alkaa kello 18.

Antti Tuuri saapuu Sahalahden kirjanystävien ja kirjaston vieraaksi maanantaina.