Iltaperhekerhot jatkuvat Pälkäneellä

 

Kerhokausi on taas alkanut Pälkäneen seurakunnassa. Perhekerhot Pälkäneellä, Aitoossa ja Luopioisissa kokoavat viikoittain lähes sata kotihoidossa olevaa lasta ja heitä hoitavaa aikuista yhteiseen toimintaan. Perhekerhot ovat eri-ikäisten kohtaamispaikka, kerholaisten ikähaitari kun on muutamasta viikosta yli 80-vuotiaaseen. Toiminta kuitenkin on ensisijaisesti lasten ehdoilla tapahtuvaa.

Seurakunta järjestää tänä keväänä jälleen muutaman iltaperhekerhon, jotta heidänkin, joilla työ tai koulu estää aamupäivien kerhoihin osallistumisen, olisi mahdollisuus päästä perhekerhoilemaan.

Helmikuun ensimmäisellä viikolla iltaperhekerhot kokoontuvat Pälkäneen seurakuntatalolla keskiviikkona kello 18 ja Luopioisten seurakuntakeskuksella torstaina samaan aikaan.

Helmikuun kerhossa teemana on ”Sadun lumoa ja teatterin taikaa”, luvassa on siis ainakin nukketeatteria ja siihen liittyvää askartelua. Rakenteeltaan iltaperhekerho on samanlainen kuin aamupäivien kerhotkin; aluksi kokoonnutaan sytyttämään kynttilää ja laulamaan yhdessä alttarin äärelle, alkuhetken jälkeen on aikaa askartelulle, leikille ja kuulumisien vaihtamiselle. Iltakerho päättyy seurakunnan tarjoamaan iltapalaan.

Myös maaliskuussa on luvassa iltaperhekerho.  ”Suurella Sydämellä” otsikoidussa kerhossa pohditaan ystävyyttä ja auttamista Pälkäneen seurakuntatalolla keskiviikkona 18. maaliskuuta.