Kuudeskin kerta meni HPK:lle, LP:lle kanadalaisvahvistus

Kuudes LP Kangasalan ja HPK:n kohtaaminen tällä kaudella noudatti samaa käsikirjoitusta kuin aiemmatkin ottelut. LP haastoi mainiolla pelillä hämeenlinnalaisjoukkueen avauserässä ja taisteli mukana vielä toisessakin, mutta lopulta vierasjoukkue rynnisti Pitkäjärvellä pisteiden valossa selvään voittoon luvuin 0–3 (26–28, 20–25, 13–25). Hyökkäysten tehokas päättäminen oli kotijoukkueelle vaikeaa, ja libero Tiiamari Sievänen palkittiin LP:n parhaana pelaajana.

LP jatkaa pelejään kotisalissaan vielä tällä viikolla. Lauantaina vieraaksi saapuu Pieksämäki Volley, jonka kustannuksella kangasalalaiset mielivät paluuta voittojen tielle.

Perjantaina LP:n vahvuuteen liittyy kanadalainen Jaki Ellis. 24-vuotiaalla ja 184-senttisellä yleispelaajalla on kovat meriitit yliopistosarjasta Alberta Pandas -joukkueen riveissä.

Ei voi olla totta, tuumaa LP Kangasalan Nette Tuominen. Kuudennen HPK-tappion lisäksi LP:n leirissä saatiin ihmetellä erikoisia tuomariratkaisuja ensimmäisen ja kolmannen erän loppuhetkillä.