Lauantaina talvitapahtuma, sunnuntaina nappulahiihdot

Viime vuonna lumesta ei ollut enää tietoakaan, kun MLL:n talvitapahtumaa vietettiin maaliskuun alussa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pälkäneen yhdistyksen Ystävänpäivän talvitapahtuma järjestetään lauantaina 14.2. kello 15 urheilukentällä musiikin tahdissa. Jos jää on hyvä, kentällä voi luistella ja sen laidalla laskea mäkeä. Viime vuonna kelit eivät suosineet, vaan sulalla kentällä pelattiin jalkapalloa.

Talvisten riemujen lisäksi tarjolla on poniratsastusta, ongintaa, makkaraa ja kahvion herkkuja.

Sunnuntaina urheillaan suksilla, kun Lions-klubi järjestää perinteiset nappulahiihdot. 4, 6, 8 ja 10-vuotiaat lapset kisaavat Haanloukkaaseen vedettävillä laduilla. Hiihdot alkavat sunnuntaina 15.2. kello 11, ja ilmoittautuminen jo tuntia aiemmin.

 

Talvilomaretki ja vauvatapaaminen

Talvilomaviikolla MLL Pälkäne järjestää koko perheen retken. Bussi vie perjantaina 27.2. Ikaalisten kylpylään ja Ti-Ti-Nallen taloon. Ilmoittautua kannattaa pikaisesti numeroon 040 580 2398.

Kalenteriin kannattaa laittaa myös Vauvatapaamispäivä. Vuonna 2014 syntyneiden vauvojen perheet kokoontuvat Pirtissä (Keskustie 1) maanantaina 9.3. kello 18. Vauvakavereiden ja vanhempien tapaamisen lisäksi ohjelmassa on muskaria, kahvittelua ja yhdistyksen toiminnan esittelyä. Vauvat saavat myös pienen lahjan.

Pirtin Perhekahvila toimii joka maanantai kello 9–12. Siellä on aikuisille juttukavereita ja lapsille leikkikavereita. Tarjolla on aamupuuroa sekä kahvit ja mehut. Kaikkiin tapahtumiin, retkiin ja kerhoihin voi osallistua vaikka ei olisi yhdistyksen jäsen.