Perusasiat kuntoon

Vaalit on taas tulossa, mutta löytyykö hyviä ehdokkaita. Nyt tarvitaan sellaisia edustajia, jotka osaavat erottaa tärkeät asiat joutavuuksista. Saimme juuri Onkkaalassa kokea käytännössä vesikatkon. Se on oireellista, sillä koko maassa vesi- ja viemärijärjestelmät ovat osaksi ikivanhoja.
Kolme suurta ns. perusinfraan kuuluvaa asiaa rappeutuu koko ajan määrärahojen puutteessa. Maanalaiset putkiston, maamme tiestö mukaan lukien varsinkin soratiet, sekä rautatieverkosto.  Nyt olisi valtion varoja suunnattava näitten peruskunnostukseen  – näillä töillähän on myös melkoisen työllistävä vaikutus – ja unohdettava kaikki joutavat vaatimukset vähemmän tärkeisiin hankkeisiin. Ei nyt tarvitse tukea jokaista kulttuurin omituista erityispiirrettä, kustantaa maahanmuuttajien outoja erikoispalveluita, uhrata varoja taidebunkkereihin, ei, hyvät ehdokkaat. Laittakaapa asiat tärkeysjärjestykseen!
Paul Tiililä