Lahdenkulmalla hiihdettiin lujaa mutta rennolla otteella

Lahdenkulman koulun hiihtotapahtuma alkoi perjantaina 20.2. noin kello 9.40 Lahdenkulman jäiseltä pihamaalta, josta hienosti soritettua tietä pitkin marssimme läheiselle pellolle. Pellolla oli mitä erinomaisimmat ladut. Sauvat taisivat upota pitkälle lumeen, mutta muuten kisat saatiin suosiolla läpi.

Kilpahiihtoon osallistui vähän alle puolet oppilasmäärästä, mutta retkihiihtäjiä oli sitäkin enemmän.

Lähtöpaikalla oli mehupiste ja ensiapupiste. Kisoihin osallistuminen oli vapaaehtoista. Kisalatu oli noin puolen kilometrin pituinen ja siinä on yksi alamäki ja yksi ylämäki. Ensin kisasivat 5-6-luokkalaiset, sitten 3-4-luokkalaisten sarja ja lopuksi 0-2-luokkalaiset. Kisahiihdon ja mehutankkauksen jälkeen kisaajatkin osallistuivat retkihiihtoon.

Retkihiihtäjien ladulla on pituutta noin kolme kilometriä. Myös lyhyempi retkihiihtoreitti oli tarjolla. Retkihiihtoreitti oli tosi mukava, jossa näki helpostikin jatkuvasti muita hiihtäjiä.

Ruokatarjoilu alkoi klo 10.45 koulun jumppasalissa, johon mahtui kerralla n.40ihmistä syömään.

Liukuritkin varasimme mukaan, mutta luistimet jäisellä pihalla olisivat ehkä olleet parempi vaihtoehto.

 

3.-4.-luokan palkintojen jako.