Valintoja Sotainvalidien Kangasalan osastoon

Sotainvalidien Kangasalan osasto ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa 21.2. Kangasalan Seudun Osuuspankilla valittiin vuoden 2015 johtokuntaan puheenjohtajaksi Veikko Tuominen ja varapuheenjohtajaksi Petter Hirvonen. Jäseniksi valittiin  Marja-Liisa ja Eero Järvenpää sekä Laura Rantala. Sihteerinä toimii Pertti Soininen ja rahastonhoitajana Antero Soikkeli. Varajäsenen tittelin saivat Heli Pystynen Gestranius ja Jonny Gestranius. Varasihteeri on Hannu Arvonen.

Kokouksen alussa muistettiin viime vuonna  poisnukkuneita jäseniä muistokynttilöin ja hiljaisella hetkellä. Sotainvalidien Pirkka-Hämeen piirin toimitusjohtaja Jouko Sipilä luovutti Heli Pystynen – Gesraniukselle ja Hannu Arvoselle Veljesliiton standaarin kiitokseksi heidän työstään sotainvalidien hyväksi.