Mia Kannisto vanhustyön johtajaksi

Kangasalan kunnan vanhustyön johtajan virkaan on valittu hallintotieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri, sairaanhoitaja Mia Kannisto Parkanosta. Valinta perustuu hakijoiden koulutukseen, ammattitaitoon, työkokemukseen, yhteistyö- ja kehityskykyisyyteen sekä soveltuvuuteen. Määräaikaan mennessä saapui 27 hakemusta, ja kahdeksan hakijaa kutsuttiin haastatteluun.

– Kannistolla on pitkäaikainen kokemus vanhushuollon vaativista esimiestehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Hänen tehtävänään tulee olemaan sosiaali- ja terveystoimen suurimman palvelualueen johtaminen ja kehittäminen Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella, kertoo sosiaali- ja terveysjohtaja Raija Harju.

Vanhustyön johdossa työskenteli aiemmin Kangasalla sosiaalijohtaja ja Pälkäneellä vanhustyön johtaja. Nyt nämä kaksi virkaa yhdistettiin yhdeksi vanhustyön johtajan viraksi.

Kannisto aloittaa työnsä Kangasalla toukokuun alussa.