SB Lujan kakkosen vuoro hakea nousua

SB Lujan kakkosjoukkue lähtee tavoittelemaan kauden huipentavia nousujuhlia ensi viikonloppuna. Joukkue varmisti paikkansa nousukarsintapeleihin viime viikonloppuna kaatamalla TFT:n maalein 2-3 Hämeenkyrön hallissa, jonka kaltaisen tilan joukkueen valmennusjohto katseli ihaillen olevan varsin sopiva mallikappale mahdolliselle Pälkäneen liikuntahallille. Sarjapaikkansa säilyttämisen puolesta taistellut TFT pisti Lujan kuitenkin sen verran ahtaalle, että joukkue joutui tilojen ihmettelyn sijaan keskittämään kaiken huomionsa peliin.

Kun yhtä pistettä päivän peleistä tarvinnutLuja II sai havittelemansa jo avausottelusta, katosi paras lataus joukkueen otteista. Niinpä toisessa ottelussa vastaan tullut kovalla asenteella pelannut Soittorasia IV vei Lujaa mennen tullen, ja lujalaiset jäivät runkosarjan viimeisessä pelissäensimmäisen kerran kauden aikana ilman maalia. Voitto kirjattiin tylysti ratkaisupaikkansa hyödyntäneelle Soittorasialle lukemin 7-0. Valmentaja Petri Hildén ei kuitenkaan ollut turnauksen jälkeen huolissaan; sen verran ryhdikkäällä esityksellä karsintapaikka varmistettiin.

Luja II kohtaa lauantaina kello 16.15 Kaukajärvellä Soittorasia III:n.

– Vastustajasta ei vielä ole tarkempaa tietoa kuin että joukkue voitti viimeiset runkosarjaottelunsa. Lähdemme hangoittelemaan vastaan ja tavoittelemaan voittoa, Hildén kertoo.

Pelin henki on tulos tai ulos. Jos Lujan kakkonen voittaa Soittorasian, etenee se ratkaisevaan nousuotteluun toisen karsintaparin voittajaa vastaan. Mikäli Luja taipuu Soittorasialle, jää nousu tältä keväältä varmuudella tekemättä.

Ennen kauden alkua Lujan leirissä asetettiin tavoitteeksi nelosdivisioonapaikan säilyttäminen.