Pihkala johti isoa vuosikokousta

Jarkko Pihkala, Kaarina Holmroos ja Riitta Ranta.

Pälkäneen seniorit ry järjesti maakunnallisen eläkejärjestön vuosikokouksen Pälkäneellä. Pirkanmaan kansallinen senioripiiri ry toimii 16 kunnan alueella, ja näiden kuntien paikallisyhdistyksissä on rekisteröitynä noin 3200 jäsentä. Piirin hallituksessa on kahdeksan jäsentä, joista Pälkäneen seniorit ry:n edustajana Väinö Simola.

Piirin puheenjohtajana toimii Sirkka Juva, joka avauspuheessaan toi julki ilonsa, että piiri sai kokoontua Pälkäneellä taas viiden vuoden jälkeen ja erikoisesti Nuijan arvokkaissa tiloissa. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Pihkala Pälkäneeltä ja sihteeriksi Kaarina Holmroos Pirkkalasta.

Kokous vahvisti vuoden 2014 tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen. Sen mukaan piiri on tukenut jäsenyhdistysten toimintaa järjestämällä koulutusta ja muuta toimintaa sekä tekemällä yhdessäoloa mahdolliseksi. Yhteiset tilaisuudet, juhlat ja retket ylläpitävät hyvinvointia ja toimintakykyä sekä lisäävät sosiaalista kanssakäymistä. Piirin tärkein tehtävä onkin järjestää koulutuspäiviä aktiivitoimijoille ja vastata maakunnallisista tilaisuuksista.