Kaukkalan ympärijuoksu avaa Sydän-Hämeen juoksukauden

Tulevana lauantaina Kaukkalan kylänraitilla nähdään jo perinteiseksi muodostuneeseen huhtikuiseen tapaan joukko juoksijoita ja kävelijöitä. Viidennettä kertaa järjestettävä Kaukkalan ympärijuoksu kierrättää ulkoilijoita  viiden kilometrin edestä nimensä mukaisesti pitkin Kaukkalan kylän keväisiä maalaismaisemia.

Tapahtuman keskuspaikkana on AiKa ry:n rakentama laavu Peräkaupin pesä, jossa tapahtuman osallistujia hemmotellaan mukavan liikunnan lisäksi makkaralla, kahvilla ja mehulla.
Tänä vuonna tapahtuman järjestelyt on ottanut hoitaakseen Aki Niemi, joka on yleensä päässyt tuulettamaan kisan nopeimpana. Luultavasti mies nähdään järjestelyvastuista huolimatta tänäkin vuonna lähtöviivalla, ja huhujen mukaan hän on suorastaan pelottavan kovassa kunnossa.
Lähtö tapahtuu kello 13, osanottomaksu on 10 euroa.