Liikkuvanmaalin putoavan taulun SM-kisa: Tomi-Pekka ja Sami Heikkilä ampuivat kaksoisvoittoon

Kangasalan kolmoisvoitto suli pudotuskilpailussa


Heikkilän veljekset tähtäsivät lopulta keskenään miesten mestaruudesta. Heikki Lähdekorpi (vasemmalla) yritti laittaa kapuloita rattaisiin Tomi-Pekka Heikkilälle.

Maaliskuussa EM-pronssia ampunut Tomi-Pekka Heikkilä tähtäsi lauantaina Pitkäjärven koululla liikkuvanmaalin putoavan taulun Suomen mestariksi. Heikkilä kukisti finaalissa niukasti veljensä Sami Heikkilän 3–2.

Alkukilpailussa nopeista laukauksista kaksi osumaa enemmän saalistanut Sami Heikkilä pudotti matkalla finaaliin Jukka-Pekka Jokelan, Jarmo Toivan ja Mårten Westerlundin. Tomi-Pekka Heikkilän Suomen mestaruuden tiellä olivat Sami Heikkilän lisäksi Heikki Lähdekorpi, Niklas Hyvärinen ja Juho Riikonen.

Alkukilpailun jälkeen isäntäseuralla oli miesten sarjassa kolmoisjohto. Jani Suorannan tie nousi kuitenkin pystyyn pudotuskilpailun toisella kierroksella, kun Heikki Lähdekorpi oli parempi.

Joukkuekilpailussa Kymppi-64:n kolmikko Sami Heikkilä, Jani Suoranta ja Tomi-Pekka Heikkilä oli selvä ykkönen. Seuran kakkosjoukkue Jarmo Pyyhtiä, Mika Heikkilä ja Kari Koskinen ampui joukkuekisassa pronssille.

Isäntäseura saalisti SM-kisasta kaikkiaan neljä henkilökohtaista ja kolme joukkuemitalia. Yleisen sarjan lisäksi henkilökohtaisia mitaleita irtosi 20-vuotiaista nuorista ja 50-vuotiaiden ikämiesten sarjassa. Nuorissa Mika Heikkilä ampui pronssia ja ikämiehissä Jarmo Pyyhtiä hopeaa.

Miesten lisäksi K-64 voitti ikämiesten joukkuekilpailun. Mestarijoukkueessa ampuivat Hannu Niemelä, Matti Suoranta ja Jarmo Pyyhtiä.

Tomi-Pekka ja Sami Heikkilä ottivat kaksoisvoiton miesten kisassa.

Liikkuvanmaalin 10 m putoavan taulun Suomen mestaruuskilpailut, Kangasala, 11.4..

Naiset 1) Elli Räsänen, KAMS, 2) Marika Karisjoki, TSA.

Miehet 1) Tomi-Pekka Heikkilä, K-64, 2) Sami Heikkilä, K-64, 5) Jani Suoranta, K-64, 9) Jarmo Pyyhtiä, K-64, 21) Matti Suoranta, K-64, 24) Kari Koskinen, K-64, 27) Hannu Niemelä, K-64, 29) Pekka Toukola, K-64, 37) Jarkko Korkeela, K-64.

M20 1) Topi Hulkkonen, ESA, 2) Mika Kinisjärvi, LA, 3) Mika Heikkilä, K-64    .

M18 1) Sami Jetsonen, KAMS, 2) Jani Huhti, SaSA.

N50 1) Tiina Aalto, ESF, 2) Sirkka Savukari, ESA.

M50 1) Markku Jetsonen, KAMS, 2) Jarmo Pyyhtiä, K-64, 9) Hannu Niemelä, K-64, 10) Matti Suoranta, K-64, 11) Matti Tommiska, K-64.

Y60 1) Hannu Valkila, TUA, 2) Ensio Tapaninaho, P-HA, 8) Erkki Elkelä, K-64, 21) Sakari Toivio, K-64.

Y70 1) Simo Parkkamäki, JMS, 2) Jorma Åsbacka, MA.

Y75 1) Erkki Kinnunen, SUMA, 2) Taisto Nikku, ESA.

M joukkuekilpailu 1) K-64 III (Sami Heikkilä, Jani Suoranta, Tomi-Pekka Heikkilä), 2) P-HA, 3) K-64 II (Jarmo Pyyhtiä, Mika Heikkilä, Kari Koskinen), 9) K-64 I (Matti Suoranta, Pekka Toukola, Jarkko Korkeela).

Y50 joukkuekilpailu 1) K-64 I (Hannu Niemelä, Matti Suoranta, Jarmo Pyyhtiä), 2) KAMS, 9) K-64 II (Matti Tommiska, Erkki Elkelä, Sakari Toivio).

Kangasala sai joukkuekisan palkintopallille kaksi joukkuetta. Mestareiksi ampuivat Sami Heikkilä, Jani Suoranta, Tomi-Pekka Heikkilä. Jarmo Pyyhtiä, Mika Heikkilä ja Kari Koskinen palkittiin pronssimitalilla.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?