Kalastus alkaa Kaivannosta perjantaina

Kalastus alkaa Kaivannosta -niminen perinteinen kuoretapahtuma järjestetään ensi perjantaina Kaivannon kanavalla. Iltakahdeksan aikoihin alkavassa ja puolille öin kestävässä tapahtumassa keskitytään vahvasti kalastukseen: tarjolla on kuore- ja muita kalamaistiaisia sekä kotiin vietäväksi että paikalla syötäväksi. Lisäksi järjestetään kalastusaiheinen kilpailu, ja yleisöä viihdyttämään saapuu Matti Lepänhaara.

Tapahtuman järjestävät Roineen-Mallasveden-Pälkäneveden ja Längelmäveden kalastusalueet, jotka illan aikana tiedottavat tulevasta kalastuslain muutoksesta.

Pirkanmaan ammattikalastajat ry järjestää kalankäsittelynäytöksiä ja myy kalaa.

Paikalla on myös alan yrityksiä: Fantasy Fishing esittelee toimintaansa, opastaa perhokalastukseen ja myy valmistamiaan perhoja ja perhokoruja, ja myynnissä on Sata-Hämeen Erätuotteen kalasäilykkeitä.