Yhteislaulua Kangasala-talossa

Tiistaina 12.5. kello 18 Kangasala-salin täyttää tutuilla sävelillä kaikille avoin yhteislaulutilaisuus. Ilta tarjoaa osallistujille mahdollisuuden päästä laulamaan ison bändin säestyksellä konserttisalin akustiikassa. Esilaulajina ja säestävänä orkesterina toimii Kangasalan mieslaulajien riveistä koottu Misters-iskuryhmä, joten laulun riemun lisäksi paikalle voi saapua myös vain tutuista lauluista ja hyvästä tunnelmasta nauttiakseen.

Laulut ovat tuttuja suomalaisia lauluja kolmen sukupolven ajalta. Sanat heijastetaan salin suurelle valkokankaalle.

Tapahtuma kestää noin tunnin, eikä siinä ole väliaikaa. Illan tuottavat yhteistyössä Kangasalan mieslaulajat ja Kangasala-talo.

Misters rohkaisee yhteislauluun Kangasala-talossa ensi tiistaina.

Kommentointi on suljettu.