Henri Hastille Carl Lindin stipendirahaston stipendi

Henri Hastille stipendin luovuttivat Markku Ruokosen (LC Pälkäne), Ulla Lind ja Risto Lindholm (LC Pälkäneen sihteeri).

Lions Club Pälkäne luovutti Carl Lindin stipendin Henri Hastille viime viikolla Pikku-Sappeessa maastojuoksujen yhteydessä.

Neljättä kertaa annettavan kannustusstipendin luovuttivat Carl Lindin puoliso Ulla Lind, Risto Lindholm, Matti Vaittinen ja Markku Ruokonen. Tämänvuotisen stipendin saajan liikunnallinen innokkuus on huomioitu niin naapurustossa, yleisurheilukerhossa kuin urheiluseurassakin. Positiivinen ja iloinen asenne sekä avuliaisuus tulivat myös perusteluissa esille. Henri Hast sai muistoksi plaketin ja sadan euron shekin.

Stipendin tarkoituksena on kannustaa pälkäneläistä innokkaasti liikuntaa harrastavaa nuorta. Aina ei tarvitse voittaa, vaan tärkeintä on nauttia siitä mitä tekee. Tuon nauttimisen taidon ”Kallekin” osasi. ”Lindin Kalle”, jona monet Carl Lindin tunsivat, oli aktiivinen harrastaja – jopa niin aktiivinen että hän osallistui aikoinaan muun muassa Maailman kisoihin Lontoossa ja vammaisolympialaisiin Kanadassa.

Liikunnan lisäksi Kallen toinen rakas harrastus oli Lions-toiminta. Hän ehti olla aktiivinen leijonana 35 vuotta. ”Kerran kuussa hiekkalaatikolle” kuultiin usein Kallen sanovan. Lausahdus kuvasi hyvin hänen huumoriaan.