Pälkäneen futiskausi alkaa ryminällä

FC Kangasala esittelee nassikoiden futista Pälkäneellä perjantaina.

Vierailevat tähdet polkaisevat Pälkäneen junnufutiskauden käyntiin perjantaina ja tiistaina. Perjantaina FC Kangasala esittelee lasten harrastejalkapalloa kello 17.30–18.30 ja tiistaina Hakan edustusjoukkueen miehet ja valmentajat pitävät jalkapallokoulua kello 17–19.

Kesäkuun alusta alkaen Pälkäneen yhteiskoulun nurmella treenaa kaksi junnuryhmää. Esikouluikäisten futista vetää Petri Ketola ja 9–10-vuotiaita junnuja Veeti Liljedahl. Esikouluikäisten harjoitukset ovat tiistaisin kello 16.30 ja 9–10-vuotiaiden kello 19.

Pia Haili pitää Luopioisten urheilukentällä kesäkuun alusta alkaen 8–13-vuotiaiden jalkapallokerhoa. Luopioisissa palloa kesytetään keskiviikkoisin kello 18–19.

Sekä yhteiskoululla että Luopioisissa on erinomainen nurmikenttä. Mukaan voi lähteä lenkkareilla, jalkapallokengät ja -suojat ehtii hankkia, jos innostuu lajista enemmän.

 

FC Kangasala esittelee lasten harrastejalkapalloa

FC Kangasala tuo pienten lasten jalkapallotoimintaa Pälkäneelle ensimmäistä kertaa.

– Kangasalla ovat kentät vähissä ja nurmet täynnä. Pälkäneeltä puolestaan löytyy junnuikäisille loistava nurmikenttä. Esittelemme parissa tapahtumassa 5–8-vuotiaiden harrastejalkapalloa. Siitä innostuneet voivat lähteä mukaan Kangasalan ryhmiin. Tai jos innostus on oikein kovaa, niin pitää katsoa, saisimmeko Pälkäneelle oman ryhmän, nuorisopäällikkö Harri Kaivola sanoo.

FC Kangasala järjestää tutustumistapahtumaa yhteiskoulun nurmella perjantaina 22.5. ja 7.8. kello 17.30 alkaen. Maksuttomissa illoissa lajiin tutustutaan rennossa ilmapiirissä.

– Liikuntavarustus ja vesipullo riittävät varusteiksi. Nappulakengät kannattaa tietenkin laittaa jalkaan, jos sellaiset on, mutta lenkkareillakin pärjää, tapahtumat vetävä Harri Kaivola sanoo.

Noin tunnin mittaisten tutustumistilaisuuksien lisäksi FC Kangasala järjestää kesäkuun lopussa pelailutapahtuman, jossa 5–8-vuotiaat pelaajan alut pääsevät testaamaan taitojaan ”oikeassa pelissä”. Pälkäneen tapahtumiin voivat osallistua myös FC Kangasalan lasten harrastejaliksessa jo mukana olevat.

Syksyksi FC Kangasala suunnittelee vastaavia esittelytapahtumia, joissa vihitään futsalin saloihin. Talvisin saleissa pelattava laji on Kangasalla lähes yhtä suosittu kuin jalkapallokin. FC Kangasalan riveissä pelaa noin 400 futsalin harrastajaa ja 600 jalkapalloilijaa.

 

Diplomit jaetaan Tehtiksen pelissä

FC Hakan edustusjoukkueen miehet pitävät 6–14-vuotiaille jalkapallokoulua tiistaina 26.5.. Kello 17 alkava futiskoulu on maksuton ja kestää pari tuntia. Huippupelaajien johdolla avataan muun muassa maalivahti-, puolustus- ja hyökkäyspelin saloja. Lisäksi kerrotaan levon ja oikeanlaisen ravinnon merkityksestä kasvuikäiselle pelaajalle.

Kiilto-jalkapallokouluun ilmoittaudutaan etukäteen. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä.

Loukkaantumisesta toipuva edustusjoukkueen maalivahti Ville Kauppinen kertoo jalkapallokoulusta ja ottaa ilmoittautumisia vastaan keskiviikkona 20.5. kello 16.30–17 Aito Säästöpankin Pälkäneen konttorilla. Sähköpostitse voi ilmoittautua 25.5. mennessä osoitteeseen toimisto@fchaka.fi.

Jalkapallokoulun osanottajat kutsutaan keskiviikkona 17. kesäkuuta Tehtaan kentälle Haka–VIFK -otteluun. Jalkapallokoululaiset saavat diplominsa Ykkösen huippuottelun puoliajalla.

 

Pallon kesytys aloitetaan alle kouluiässä.

Pälkäneen junnufutisryhmät kesäkuusta alkaen

2008–2009 syntyneet tiistaisin klo 16.30–17.30 Pälkäneen Yhteiskoulun nurmi

2005–2006 syntyneet tiistaisin klo 19–20 Pälkäneen Yhteiskoulun nurmi

2007–2002 syntyneet keskiviikkoisin klo 18–19 Luopioisten urheilukenttä

 

Pälkäneen junnufutistapahtumia

pe 22.5. klo 17.30–18.30 FC Kangasalan lasten harrastejalkapallon tutustumistilaisuus 5–8-vuotiaille lapsille Pälkäneen Yhteiskoulun nurmella. Vastaava tilaisuus järjestetään myös pe 7.8.

ti 26.5. klo 17–19 Kiilto-jalkapallokoulu 6–14-vuotiaille. Hakan edustusjoukkueen pelaajat avaavat hyökkäys- ja puolustuspelin saloja ja hiovat taitoja. Ilmoittautuminen 25.5. mennessä osoitteeseen toimisto@fchaka.fi

su 28.6. klo 15–16 FC Kangasalan pelailutapahtuma 5–8-vuotiaille lapsille Pälkäneen Yhteiskoulun nurmella.