Sokka ja Perkiö palkittiin kauden päätteeksi

Luja-Lukon kolmossarjajoukkueen parhaat pelaajat palkittiin lentopallojoukkueen kaudenpäätöstilaisuudessa. Ykköspeluriksi arvostettiin Joni Sokka, jonka luotettavuutta, tasaisuutta ja esimerkillistä harjoitusaktiivisuutta eivät muut suotta kiitelleet.

Samalla palkittiin myös kauden junioripelaajana vasta 16-vuotias Tomi Perkiö. Parhaana seniorina muistettiin Kimmo Lehtelää.

– Senioripalkinto on huumoripainotteinen, mutta kaksi muuta jaettiin vakavasti. Tästä tehdään jatkossa perinne, Lukon uusi lentopallopomo Asko Niemi painotti.

Luja-Lukko rakentaa ensi kauden joukkuettaan hyvistä lähtökohdista. Kaikki viime kauden runkopelaajat ovat luvanneet jatkaa, ja haussa on vain muutamia täsmävahvistuksia. Luja-Lukko pohtii myös farmiyhteistyötä ykkössarjassa pelaavan Akaa-Volleyn kanssa.

Myös joukkueen valmennus näyttää varsin hyvältä. Luja-Lukko on vahvistanut Petteri Miettisen tulon joukkueen valmennustiimiin Marko Pajusen ja Jarmo Sokan seuraksi ensi kaudeksi. Miettinen on käynyt läpi Reino Kososen kovan juniorikoulun Pieksämäellä ja pelannut sarjatasoja kakkosesta neloseen eri puolella Suomea. Miettinen kuului Luja-Lukon pelaajavahvuuteen muutama vuosi sitten.