Kangasalan miehet tarkkoina kotikisoissa

Kymppi-64:n ampujat olivat hyvässä vireessä kotikisoissaan sunnuntaina. Vasemmalta lukien kuvassa Sami Heikkilä, Tomi-Pekka Heikkilä ja Jani Suoranta.

Kangasalan ampujat esiintyivät edukseen liikkuvan maalin EM-näyttökilpailuissa kotiradallaan Suomatkassa sunnuntaina. Kymppi-64:n Sami Heikkilä oli tarkin 50 metrin normaalijuoksuilla tuloksella 585. Seurakaveri Tomi-Pekka Heikkilän tulos 583 oikeutti toiseen sijaan ja Jani Suorannan 580 pistettä puolestaan neljänteen tilaan.

Sekajuoksuilla Tomi-Pekka Heikkilä ampui voittoon tuloksella 392. Muut palkintopallisijoitukset jäivät kangasalalaisten ulottumattomiin, sillä Sami Heikkilä oli tässä lajissa neljäs tuloksella 386 ja Jani Suoranta viides tuloksella 384.

Kilpailujen palkinnot jaettiin yhteistulosten mukaan, joten kokonaisvoitto kirjattiin Tomi-Pekka Heikkilälle ja hopeasija Sami Heikkilälle. Kokonaiskilpailun kolmanneksi ampui Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi. Suorannan lopullinen sijoitus oli kuudes.

– Näyttökilpailut ovat sujuneet meiltä mukavasti. Uskon, että heinäkuun puolen välin jälkeen alkavissa EM-kilpailussa Mariborissa Sloveniassa nähdään jälleen kosolti kangasalalaisväriä. Sunnuntain kilpailussa oli positiivista myös se, että kotiratamme uudet elektroniset ratalaitteet pelasivat moitteettomasti, Sami Heikkilä sanoo.

Viimeinen EM-näyttökisa järjestetään Kuopiossa tulevana viikonloppuna.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?